2016. aasta Veedalik prognoos Jäära tõusumärgile/kuumärgile

Planeetide liikumised:13295288_1092947020767299_313395630_n

Saturni transiit Skorpionis kuni 2017 aasta Jaanuarini

Jupiteri sisenemine Lõvisse 14. Juuli 2015 kuni 12. August 2016

Marsi transiit Skorpionis Veebruar 2016 kuni September 2016

Rahu ehk Põhjasõlme liikumine Lõvisse 30. Jaanuaril 2016 ja ühendus Jupiteriga

Ketu ehk Lõunasõlme liikumine Veevalajasse 30. Jaanuaril 2016

Jupiteri transiitne positsioon laiendab, annab optimismi, võimalusi ja lootusi majaga seoses, kus see liigub. Saturni transiitne positsioon tekitab muresid, väljakutseid, distsipliini ja suunab meid keskenduma asjaoludele, mis on olulised.

Jupiteri transiit 5. majas loob võimalusi loovuse ja lastega seonduvas.  Näitena, võid sa end siduda uute loovate projektidega. 5. maja on seotud igasuguste spekulatsioonidega ja mängurlusega, seega võid sa tunda suurenenud optimismi ning võtta suuremaid riske. 5. maja on seotud meelelahutuse ja spordiga, seega Jupiter siin majas laiendab kõike, mida ta „puutub“.

Jupiteri kasulik aspekt tõusutähele lisab palju loovat energiat, kus sa tunned end võimsama ja inspireeritumana. Võtad kergemini riske, mille tulemusena võid saavutada asju, mille täitumist ei osanud oodata.

Järgmisena liigub Jupiter 6. majja, mis on seotud töö ja tervise eest hoolitsemisega. Transiit algab 12. August 2016 ja püsib selles majas kuni 11. September 2017. Jupiteri transiit selles majas võib tuua töötingimuste parenemise või uue töö.

Kui sa oled ettevõtja, võid saada palju võimalusi tööd teha. Jupiter on teadmiste planeet, sestap on Jupiteri transiit 6. majas hea tööalaseks täiendkoolituseks. Võib esineda tööreise.

Kuna 6. maja on tervisega seotud, muudab Jupiter sind väga hoolsaks oma tervise eest hoolitsemisel. Kui sa enda eest ei hoolitse, võid vabalt kaalus juurde võtta. Enda eest hoolitsemise all pean silma mõõdukat töötamist, tervislikku toitumist, trenni tegemist ja puhkamist.

6. maja on seotud teenindamisega, seega võid sa sel ajal lahkemini oma aega ja ressursse panustada teistele, kes vajavad sinu abi.

Saturn on töökuse planeet ja karmaliste õppetundide õpetaja. Saturni transiit Skorpionis mõjutab sinu 8. maja, lisades neile valdkondadele pinget. Saturn esindab elustruktuure, mida me tihti vältida tahame. Asjaolud, nagu surm, kaotus ja takistus on esindatud 8. majas. Saturni transiit selles majas sunnib sind võtma vastustust ja suhtuma tõsiselt nendesse eluaspektidesse.

8. maja on seotud rahaliste kohustuste, maksude, kindlustuse ja partneri rahaga. Seega võib oodata neis aspektides pidurdatust ja väljakutseid. See aeg võib olla frustreeriv kui proovid suurendada oma krediidivõimekust. Sellel ajal pead olema eriti tähelepanelik oma rahaliste kohustuste täitmisel. Oluline on olla keskendunud ja kannatlik, et mitte ärrituda. Saturn liigub 9. majja 2017 aasta alguses.

Marss liigub Skorpionisse Veebruar 2016 kuni September 2016. Marss on retrograadne 17. Aprill 2016 kuni 30. Juuni 2016. See transiit on raske ning võib osutada mitmeid stressirohkeid olukordi ning peab olema ettevaatlik füüsilise pingutuse ning reisimise osas. Saturn ja Marss on oma olemuselt väga erinevad planeedid.

Mõlemaid peetakse „halbadest“ planeetideks ning astroloogilises mõttes nad ei salli üksteist. Saturn on külm, kontrolliv ja ettevaatlik. Marss on kuum, impulsiivne, agressiivne ja energiline planeet. Marsi ja Saturni energiad kombineerituna võivad mõjuda väga kurnavalt ja ärritavalt. Võib esineda takistusi ja frustratsiooni erinevate projektide elluviimisel.

Kui Marss on retrograadne, peab olema väga ettevaatlik. Marss on sõdalane, kes on seotud vigastuste, õnnetuste ja lõikeriistadega. See ei ole aeg, mil reisida või alustada kellegi vastu kohtuteed. Soovitavalt ei tasu anda sisse lahutust, sest see võib töötada sinu vastu ning tekitada sulle lõpuks rohkem probleeme.

Sama kehtib lõikeriistade kohta. Pole soodusaeg minna operatsioonile, sest operatsioon ei pruugi olla efektiivne. Kas esineb komplikatsioone või ei suudeta probleemi eemaldada. Marss esindab masinaid ja autosid. Marsi retrograadsus mõjutab masinaid viisil, mis tekitab nende kasutamisel probleeme. Sel ajal ei tohiks osta kallist kodu-või autotehnikat.

See on aeg, mil iga initsiatiiv surutakse maha ning see tekitab inimeses frustratsiooni.

Marsi retrograadsuse ajal ei soovitata alustada äri või vahetada töökohta, sest siis ei pruugita tulla toime oma rahaliste kohustustega. Partneriga võib esineda tülisid ja vaidlusi raha pärast. Kui leiate end sellisest situatsioonist, on oluline jääda rahulikuks ja säilitada enesekontroll.

Rahu ehk Põhjasõlme transiit 5. majas ja Ketu ehk Lõunasõlme transiit 11. majas algab 30. Jaanuaril 2016. Rahu transiitne asetus näitab, mille suhtes me oleme obsessiivsed ning Ketu transiitne asetus näitab, mille suhtes me oleme eemaldunud ja hoolimatud.

Seega on Rahu ehk Põhjasõlme 5. majas koos Jupiteriga (olles 9. maja valitseja) luues Raj Jooga. Sa saad kasu kõigest 5. majaga seonduvast, kui su nataalne Jupiter on sünnikaardis heal positsioonil. Ketu ehk Lõunasõlme transiit 11. majas muudab sind eemaldunuks sõprade ja tuttavate suhtes, suunates sind keskenduma enda loovusele ja eneseväljendusele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.